Matrassen

Matrassen

Matrassen

Een uitgeslapen leverancier

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van een bed. Een passend matras vormt het verschil tussen lekker slapen, goed uitgerust zijn en zonder klachten aan een nieuwe dag beginnen. Belangrijke vragen zijn het prijskaartje, het gebruik, de levensduur, vochtopname, allergieën-, maar ook hygiëne en brandwerende kwaliteiten.
Kom eens wat matrassen uitproberen in onze testruimte! Wij hebben Europese kwaliteitsmatrassen in elke prijsklasse en 45 jaar ervaring.

Kom eens proefliggen!

Een passend matras vormt het verschil tussen lekker slapen, goed uitgerust zijn en zonder klachten aan een nieuwe dag beginnen. De gebruikte materialen zijn ook belangrijk in verband met allergieën. Over het algemeen worden voor duurdere matrassen, betere en mooiere materialen gebruikt maar dat betekent niet dat u zo’n matras lekker of beter vindt slapen. Het comfort hangt namelijk af van de persoonlijke voorkeur. Door scherpe marges, kennis van de leveranciers, onze locatie zonder veel overhead en de combinatie zakelijke en particuliere klanten houden wij de prijs voor u interessant.
In onze aparte testruimte kunnen al onze matrassen uitgeprobeerd worden. Wij stellen u vragen als: wat mag kosten, welke ondersteuning is nodig qua gewicht en lengte, bent u een rug- of zijslaper, houdt u van een zacht of hard matras en wilt u een vocht opnemende matras? Zo zijn zachte matrassen bijvoorbeeld geschikt voor mensen tot 80 kilo. Als ervaren aanbieder kunnen wij u niet alleen adviseren in de beste matraskeuze maar ook een complete slaapkamer op maat verzorgen.

Share This