Zakelijk aanbod

Zakelijke klanten in de hotelbranche en het MKB kiezen voor onze totaaloplossing. Een adres en één aanspreekpunt voor een interieur op maat. Bedden, matrassen, gordijnen, kasten en vloertextiel van hoogwaardige kwaliteit. Ook het inmeten en de uitvoering ter plekke nemen wij voor onze rekening. Eventueel samen met uw interieuradviseur.

Wensen op maat in geheel eigen beheer

In onze showroom zijn bedden, nachtkastjes, matrassen, gordijnen, vloerbedekking, kasten, kussens, dekbedden, bedlinnen en andere textielproducten te bewonderen en uit te proberen. Naast de gerenommeerde standaard bed-, tafel- en kastmodellen leveren wij ook modellen op maat en aangepast aan de beschikbare ruimte. Van 1 model tot een hele serie. Alles kan in onze timmerwerkplaats naar uw persooonlijke ideeën en wensen worden gefabriceerd.

Laat ons u adviseren!

Vraag onze expertise voor de invulling van een comfortabele woon-, slaap- of werkkamer. Wij luisteren naar uw wensen en werken ook graag samen met uw interieurstylist.

Op iPad en smartphone wordt deze website beknopt weergegeven. Bezoek www.dunske.nl op uw computer voor de volledige weergave.