Bedrijfsinfo

Derde generatie familiebedrijf in Leeuwarden

Dûnske Leeuwarden is een familiebedrijf zonder gelikte verkooppraatjes of een plastic showroom maar met kwalitatieve producten die zichzelf verkopen. Wij zijn elke dag bezig met de wensen van onze klanten, in Leeuwarden of op locatie.

Hoe het allemaal begon

Opa Arjen begon in 1954 vanuit huis een groothandel in sokken en ondergoed. Al snel werd de overloop, gang, slaapkamer en achterkamer daar te klein en via de Turfmarkt en de Eewal werd uiteindelijk op de Ouddeelstraat aan de Tynedijk de perfecte locatie gevonden. Met een ruime showroom, een eigen atelier, een timmerwerkplaats en gratis parkeergelegenheid.

Hier breidde het assortiment zich ook uit en groeide naar een totaalpakket van slaapsystemen, bedden, matrassen, donzen dekbedden, hoeslakens, bed textiel, gordijnen en vloerbedekking. Door de steeds groter wordende vraag naar “houten accessoires op maat” kwam er een  moderne werkplaats met ervaren vakmensen, een CNC houtbewerkingsmachine, een kanten-aan-lijm-machine en een geautomatiseerde zaagmachine. Vanaf 2010 heeft de derde generatie de bedrijfsleiding overgenomen. Nog altijd werken wij met korte lijnen en geven een duidelijk en eerlijk advies.
Wij zijn klaar voor de toekomst.

Modern bedrijf

Voor de hotelbranche worden slaapkamerseries geproduceerd. Bedrijven weten ons te vinden voor een zelf in te richten en unieke werkplek of bijvoolbeeld een houten ontvangstbalie op maat of een zelf in te richten en unieke werkplek. Ook de consument waardeert ons maatwerk. Een passend bed gecombineerd met gordijnen en vloerbedekking worden opgemeten en ter plekke bij u geïnstalleerd.

 

Op iPad en smartphone wordt deze website beknopt weergegeven. Bezoek www.dunske.nl op uw computer voor de volledige weergave.